tx-keurmerk

CITAX

Menu
tx-keurmerk

TAXI

 

Groepsvervoer

Citax Tiel BV is gespecialiseerd in groepsvervoer. Door jarenlange ervaring met verschillende deelnemende doelgroepen zijn wij in staat vervoer naar uw wensen in te vullen.

citax taxi 01

 
Zakelijk vervoer

Wilt u zelf uw handen vrij hebben om tijdens een reis van a naar b door te werken of juist lekker even te ontspannen, vraag dan naar de mogelijkheden van de zakelijke dienstverlening van Citax. Naast een auto met chauffeur kunt u ook kiezen voor vervoer in uw eigen wagen door enkel een professionele chauffeur in te huren.

 

ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Al ruim 25 jaar verzorgen wij het ziekenvervoer voor vrijwel alle zorgverzekeraars. Ons werkgebied omvat de gemeenten Tiel, Buren en Neder-Betuwe en alle dorpen in deze regio. U kunt er bij Citax op rekenen dat u stipt op tijd, comfortabel en zorgeloos wordt vervoerd. Onze chauffeurs zullen u met hun persoonlijke benadering en extra hulp bij het bezoeken van uw arts en specialist deskundig begeleiden, zodat de reis minder vermoeiend is.

 

Voor uw ziekenvervoer, bel 0344-612000 !

 

Luchthaven vervoer

Vervoer van en naar de diverse luchthavens verzorgt Citax Tiel met uiterste zorg voor u. Niets is zo prettig als voor de deur afgezet worden en weer voor de deur op gehaald te worden. Meestal is het vervoer per taxi ongeveer net zo duur als wanneer u zelf rijdt (brandstof, parkeren, risico’s) of gebruik maakt van openbaar vervoer (duur, overstappen, lange reis, vertraging). Belt u gerust voor een offerte en laat u ontspannen vervoeren.