Citax VOOR DAGBESTEDING- EN WMO-VERVOER IN DE REGIO Tiel

Diverse instellingen en stichtingen vertrouwen de zorg voor het vervoer van cliënten toe aan Citax uit Tiel. Voor dagbesteding- en Wmo-vervoer kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Lees hieronder meer over deze vervoersvormen of neem contact op om te reserveren.

Direct een taxi reserveren

BENT U GEPENSIONEERD EN WILT U GRAAG EEN VASTE ROUTE RIJDEN MET EEN TAXI OF EEN BUSJE? NEEM CONTACT OP !

WILT U GRAAG OP ÉÉN OF TWEE DAGEN PER WEEK EEN GEZELLIGE CHAUFFEUR ZIJN VOOR ONZE PASSAGIERS ?
BEL OF MAIL ONS !

BEN JE JONG EN WIL JE NAAST JE STUDIE WAT BIJVERDIENEN ALS TAXI-TIJGER ? JOIN US !

GELD NODIG NAAST JE STUDIE EN GOED IN REGELEN EN PLANNEN ? KOM OP ONZE CENTRALE WERKEN !
WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !

PERSONENVERVOER VOOR DAGBESTEDING

Wij bepalen iedere dag de meest efficiënte routes voor de instellingen en stichtingen waarvoor wij vervoer regelen. Veel routes worden dagelijks door dezelfde chauffeurs uitgevoerd, iets wat door de cliënten en opdrachtgevers als zeer prettig wordt ervaren. Omdat onze chauffeurs de reizigers kennen en op de hoogte zijn van persoonlijke wensen of gebruiken, verloopt het vervoer voor iedereen naar wens. 
.

Neem contact op voor de mogelijkheden

WMO-VERVOER

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is ontworpen om mensen langer thuis te kunnen laten wonen. Vanuit de Wmo worden vervoersvoorzieningen verstrekt aan mensen die niet op eigen kracht zelfredzaam zijn.


Ondersteuning vanuit de Wmo moet u zelf aanvragen bij uw gemeente. De gemeente zal u, voor specifieke vervoersvragen, doorverwijzen naar de vervoersvoorzieningen die vanuit de Wmo opereren.

VALYSVERVOER EN -VERVOERSPAS

Valys is landelijk vervoer voor sociaal-recreatieve doeleinden, dus bijvoorbeeld uitstapjes naar familie of vrienden. Mensen die beschikken over een Valys-vervoerspas krijgen per jaar de beschikking over een x-aantal vervoerskilometers, die ze tegen een gereduceerd tarief kunnen afnemen.


De Valystaxi’s rijden zeven dagen per week van 06:00 uur tot 01:00 uur.


Op de site van Valys kunt u meer informatie vinden over het verkrijgen van een vervoerspas en de spelregels omtrent de uitvoering van het Valysvervoer.

Lees meer over Valys