GECERTIFICEERD PERSONENVERVOER IN DE REGIO Tiel MET Citax

Citax uit Tiel is een professioneel vervoersbedrijf. Dit betekent dat wij voor de juiste scholing van chauffeurs zorgen en kwaliteit en veiligheid garanderen met certificaten en keurmerken, zoals het Taxikeurmerk (TX-keur).

Direct een taxi reserveren

BENT U GEPENSIONEERD EN WILT U GRAAG EEN VASTE ROUTE RIJDEN MET EEN TAXI OF EEN BUSJE? NEEM CONTACT OP !

WILT U GRAAG OP ÉÉN OF TWEE DAGEN PER WEEK EEN GEZELLIGE CHAUFFEUR ZIJN VOOR ONZE PASSAGIERS ?
BEL OF MAIL ONS !

BEN JE JONG EN WIL JE NAAST JE STUDIE WAT BIJVERDIENEN ALS TAXI-TIJGER ? JOIN US !

GELD NODIG NAAST JE STUDIE EN GOED IN REGELEN EN PLANNEN ? KOM OP ONZE CENTRALE WERKEN !
WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !

ONZE CERTIFICATEN

TX-KEUR

Citax is gecertificeerd volgens de normen van het onafhankelijke Taxikeurmerk (TX-keur). Dit keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. U kunt als consument of opdrachtgever dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.


Taxi’s met het TX-keur zijn herkenbaar aan de (verplichte) blauwe sticker rechts op de voorruit en de blauwe stickers op de achterruit en aan de zijkanten van de taxi (niet verplicht).


Jaarlijks wordt ons bedrijf geïnspecteerd tijdens een zogenaamde auditdag. Een bevoegd controleur doorloopt in twee dagen het gehele bedrijf. Chauffeursopleidingen worden getoetst aan de hand van diploma’s, voertuigonderhoud wordt grondig bekeken en chauffeurs worden geïnterviewd en getest op hun kennis. De door de overheid verstrekte vergunningen en de verklaring van de Belastingdienst worden ingezien.

Meer over TX-keur

ABC TAXIKEURMERK ADVIES & TRAINING

Citax laat haar personeel (bij)scholen door de trainers van ABC Taxikeurmerk Advies & Training. ABC Taxikeurmerk ontwikkelt cursus- en instructiemateriaal voor Sociaal Fonds Taxi, de Inspectie Leefomgeving en Transport, gemeentes en diverse bedrijven.


Dankzij deze trainingen zijn onze chauffeurs altijd op de hoogte van de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Meer over ABC Taxikeurmerk