Citax VERZEKERT U VAN DE BESTE CHAUFFEURS IN DE REGIO Tiel

Bij Citax uit Tiel bent u altijd verzekerd van de beste, meest betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs in het vak. Lees op deze pagina meer over de eisen waaraan al onze chauffeurs moeten voldoen. Voor meer informatie of om te solliciteren voor een baan als een van onze chauffeurs, neemt u contact met ons op.

Direct contact opnemen

BENT U GEPENSIONEERD EN WILT U GRAAG EEN VASTE ROUTE RIJDEN MET EEN TAXI OF EEN BUSJE? NEEM CONTACT OP !

WILT U GRAAG OP ÉÉN OF TWEE DAGEN PER WEEK EEN GEZELLIGE CHAUFFEUR ZIJN VOOR ONZE PASSAGIERS ?
BEL OF MAIL ONS !

BEN JE JONG EN WIL JE NAAST JE STUDIE WAT BIJVERDIENEN ALS TAXI-TIJGER ? JOIN US !

GELD NODIG NAAST JE STUDIE EN GOED IN REGELEN EN PLANNEN ? KOM OP ONZE CENTRALE WERKEN !
WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU !

EISEN DIE AAN ONZE CHAUFFEURS WORDEN GESTELD

Om het beroep van taxichauffeur te mogen uitoefenen dient elke chauffeur volgens de wetgeving de volgende documenten bezitten:

  • Geldige medische verklaring, af te geven door een daartoe bevoegde keuringsarts;

  • Geldige verklaring omtrent gedrag, af te geven door het Ministerie van Justitie;

  • CCV-diploma Taxi, na afleggen van theorie- en praktijkexamen bij het CBR;

  • Geldig B-rijbewijs.

Pas nadat bovenstaande documenten in het bezit zijn van de desbetreffende chauffeur kan de benodigde taxipas worden afgegeven. Deze taxipas is vijf jaar geldig, daarna zullen ten minste de medische keuring en opnieuw de verklaring omtrent gedrag moeten worden aangevraagd.

Lees meer over de taxipas

TAXIKEURMERK 

Naast de wettelijk verplichte opleidingen hechten wij ook veel waarde aan verdere scholing van onze chauffeurs. Aangezien Citax met het Taxikeurmerk is gecertificeerd, wordt er jaarlijks een algemene bedrijfscursus gegeven.

Tijdens deze cursus worden de belangrijkste onderwerpen van het vak nog eens doorgenomen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Denk hierbij aan wetgeving over rij- en rusttijden, verkeersregels en relevante wetgeving uit de Wet personenvervoer.

Daarnaast is er elke twee jaar een opfriscursus EHBO voor al het personeel.

SOLLICITEER MET HET CCV-DIPLOMA TAXI

Bij Citax zijn we vanwege ons groeiende klantenbestand continu op zoek naar nieuwe chauffeurs. Ben jij in het bezit van een CCV-diploma Taxi in combinatie met een geldig B-rijbewijs en ben je bovendien uitermate klantvriendelijk en servicegericht? 


Als je net zoveel passie hebt voor uitstekend personenvervoer als wij, neem dan contact op via 0344 - 612000 of stuur je CV naar planning@taxi-voet.nl. We laten je dan zo spoedig mogelijk weten wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Neem contact op voor meer informatie